Az Ábrahám Zöldség-Gyümölcs története

Történetünk

Az Alpokalja-Fertő táj Facebook oldalán jelent meg rólunk a következő bejegyzés, ami röviden elmeséli a történetünket és szeretnénk veletek megosztani oldalunk és webshopunk indulása alkalmából:

Ábrahám Zoltán őstermelőként több mint 20 éve dolgozik a családi gazdaságukban, ahol 500 barack- és több ezer almafa terem ízletes és zamatos gyümölcsöket. A család régóta jól működő zöldség- és gyümölcs bolthálózatot üzemeltet Fertődön, Fertőszéplakon és Fertőszentmiklóson, amelyet két Ábrahám testvér alapított. Terményeik és a barátságos kiszolgálás alapján a vásárlóknak a megbízhatóság és a kiváló minőség jut eszükbe róluk, mégis szükségük volt egy kis marketing támogatásra. Egy 2020-ban megvalósuló pályázat keretein belül olyan új arculattal és logóval gazdagodhatnak, amely erényeikhez méltóan különbözteti meg és teheti ismertebbé őket hosszú távon, öregbítheti termékeik és szolgáltatásuk hírnevét.

Ugyancsak a megnyert pályázatnak köszönhető, hogy a róluk készülő kisfilm nagyobb körben népszerűsítheti a gazdaságukat, gyümölcs-feldolgozójukat valamint termékeik széles palettáját.

Forrás: https://www.facebook.com/videkminosegealpokaljafertotaj/posts/168082404907288

Hozzászólás (0)

Mint minden weboldal, az Ábrahám Natúr Levek is használ úgynevezett sütiket (cookie), hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulhatsz használatukhoz.