Bemutatkozás

Bemutatkozás

„A hagyomány nem a hamu őrzése, hanem a láng továbbadása.”

Szüleink, nagyszüleink, mint oly sokan mások ezen a vidéken, szoros kapcsolatot ápoltak a termőfölddel. Gazdaságunk első almafáit még édesapám ültette. Már gyermekkorunkban tevékeny részesei lehettünk a természet folyton megújuló gazdagságának, és reméljük, hogy megérjük még, hogy ez a föld gyermekeink keze munkáját jutalmazza bő termésével.

Családi vállalkozásunkba ma zöldség- és gyümölcstermesztéssel, valamint közvetlen térségi értékesítéssel foglalkozunk. Saját előállítású fő termékeink az alma, őszibarack és csemegeszőlő. Egy sikeres vidékfejlesztési pályázatnak köszönhetően lehetőségünk nyílt a termékpalettánk bővítésére, a saját és a többi térségi termelő termékeinek helyi feldolgozására, gyümölcslégyártó üzem építésére és működtetésére. 2018. október óta gyártunk 100 %-os natúr zöldség- gyümölcsleveket, melyek magas élvezeti értéke és egészséges mivolta végett nagyon népszerű termékeink. Nagy örömünkre a vásárlók környezetvédelmi és egészségtudatossága is egyre nagyobb, sokan keresik a helyben termelt, előállított élelmiszereket. Ezek beazonosításában sokat segít a termékek térségi védjeggyel történő ellátása, mellyel a mi termékeink is rendelkeznek. Ennek okán gondoltuk úgy, hogy létrehozzuk webáruházunkat.

Aki olyan termékkel vagy szolgáltatással találkozik, amelyet a Vidék Minősége védjegy minősít, biztos lehet benne, hogy a szimbólum használója
» élen jár a környezettudatosságban,
» kiváló minőséget kínál,
» hű az esélyegyenlőségi elvekhez,

» valamint társadalmi és szociális felelősségvállalásával segíti a régió fejlődését.


Kóstolja meg termékeinket! Legyen Ön is vásárlónk! Egészségére!

Ábrahám család

Kövess minket a Facebookon is

Ábrahám Zöldség-Gyümölcs Bolt

Ábrahám zöldség- és gyümölcslevek és bérfeldolgozás

Mint minden weboldal, az Ábrahám Natúr Levek is használ úgynevezett sütiket (cookie), hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulhatsz használatukhoz.