Üzemünk

Üzemünk

2018. októbere óta gyártunk 100 %-os natúrleveket, elsősorban saját és a térség termelői által megtermelt zöldségekből és gyümölcsökből. Voran gyártósorunk segítségével a gyümölcsök mosás, magozás, darálás, préselés és passztőrözés után kerülnek a bag-in-box csomagolásba, melyből 5, 3, 1 és 0,2 literes kiszerelést készítünk. Az eljárás garantálja, hogy az így elkészített levek nem tartalmaznak tartósítószert, hozzáadott cukrot vagy más adalékanyagot. Csupán a magas beltartalmi értékű natúr gyümölcs illetve zöldséglevet.

Saját termékeink gyártásán túl vállalunk bérfeldolgozást nagy és kis tételben. Örömmel fogadjuk a kis háztáji kertek termékeinek családi fogyasztásra való megbízását is. Szívesen osztjuk meg tapasztalatainkat az ízkombinációk terén. Illetve a befőzések idején a magozásba is szívesen segítünk.

Mint minden weboldal, az Ábrahám Natúr Levek is használ úgynevezett sütiket (cookie), hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulhatsz használatukhoz.